planering för 2014

kommer under 2014 kunna ha lite NH/markarbete och trickbanorför ridekipage och körbanor(mixtrav) för kuskar! detta är för dig som känner för att få lite variation eller nya övningar att träna på! kommer även erbjuda vanliga lektioner eller inkörningar!
jag är utbildad travinstruktör och diplomerad ridledare för islandshästar
välkommen med dina frågor eller för bokning!
[email protected]

mina hästar

Gerpla Från Säby Född 2005 e:oskasteinn frá oddhóli u:Norea från lilla strängshemmet mycket trevlig ridhäst som gör det man ber om och passar i stort sätt alla. jag har utbildat henne helt själv i från grunden hon är femgångare vilket innebär att hon kan gå i islabdshästens alla gångarter! vi har tävlat lite smått för att det har varit kul och vi har bland annat varit med på LAG SM 2011 i Mönsterås. gerpla är 146 i mkh och är av den grova typen av islandshäst vilket då gör att hon är viktbärande. hon är min ögonsten son betyder otroligt mycket för mig!
Så Söt född 2002 e:Tyson || u:ballerina ett trevligt russ sto med mycket fart i benen. det är nästan som att köra storhäst :) j vi tävlar i ponny trav och har under året sänkt rekordet från 2.15.0 till 2.09.0 :) jag är fodervärd åt så söt!